Rusya Vizesi

Rusya Turistik Vize Başvurusu için Gerekli Evraklar

  1. En az 8 ay geçerlilik süresi olan pasaport (Aslı)
  2. 2 Adet arka fonu beyaz 35×45 Ölçülerinde biyometrik resim
  3. T.C. Kimlik (Fotokopisi)
  4. Rusya’da ziyaret edeceğiniz şehirleri ve vize başlangıç tarihini belirtiniz.
  5. İletişim bilgileriniz (Ev adres ve cep telefon numaranızı boş bir kağıda yazınız.)
  6. Türkiye’deki iş bilgileriniz (İşyeri adı, adresi ve telefon numaranızı boş bir kağıda yazınız.)

hangi-ulkeye-vize-nasil-alinir