Tayvan Vizesi

İşveren olarak Tayvan Vizesi – İşveren Olarak Tayvan Vize Başvurusu

Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Tayvan konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
Vergi Levhasının Fotokopisi
İmza Sirküleri Fotokopisi
Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
Hesap Cüzdan Fotokopisi
Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
Ticari Seyahatleriniz İçin Tayvan daki Firmadan Davetiye
( Tayvan dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Tayvan konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )

Bordrolu çalışan olarak Tayvan Vizesi – Bodrolu Çalışan olarak Tayvan Vize Başvurusu

Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Tayvan konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
Şirketin imza sirküleri
Vergi levhasının fotokopisi
Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
Ticari sicil gazetesi fotokopisi
Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
Son üç aylık bordro fotokopisi
Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
Ticari Seyahatleriniz İçin Tayvan daki Firmadan Davetiye
( Tayvan dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Tayvan konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )

Ev Hanımı olarak Tayvan Vizesi – Ev Hanımı olarak Tayvan Vize Başvurusu

Tayvan konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
Gayrimenkul tapu fotokopisi
Hesap cüzdan fotokopisi
Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
Eşinin geçerli yada eski Tayvan vizesi varsa fotokopileri

Öğrenci olarak Tayvan Vizesi – Öğrenci olarak Tayvan Vize Başvurusu

Tayvan Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe
Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Tayvan ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
Anne veya Babanın geçerli yada eski Tayvan vize si varsa fotokopileri

Emekli olarak Tayvan Vizesi – Emekli olarak Tayvan Vize Başvurusu

Tayvan Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe
Emekli cüzdanı fotokopisi
Sağlık karnesi fotokopisi
Gayrimenkul tapu fotokopisi
Banka cüzdan fotokopisi
2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )   hangi-ulkeye-vize-nasil-alinir